https://www.carnis.nl/geperste-brokken/brok-lam/analyse/_462____NL
Zoeken
 

Analyse Lam:

Ruw eiwit 20.0 %
Ruw vet 12.0 %
Vocht 9 %
Ruwe as 6 %
Ruwe celstof 3.1 %
Calcium 1.5 %
Fosfor 1 %

Sporenelementen (toegevoegd/ kg):

Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 6.93 mg
Zinkoxide 79.98 mg
IJzer (IJzer(II)sulfaat monohydraat) 5.29 mg
IJzerchelaat van aminozuren gehydrateerd 40.01 mg
Mangaan (Mangaan(II)oxyde) 37.99 mg
Kobalt (Cobaltsulfaat-heptahydraat) 0.22 mg
Kobalt (Cobalthydroxidecarbonaat monohydraat) 2.40 mg
Kaliumjodide 1.38 mg
Natriumseleniet 0.44 mg
Anti-oxidant (natuurlijk) 230 mg

Vitaminen (toegevoegd/kg):

A 15.000 IE
D3 1.605 IE
E (dl-alfa-tocopherolacetaat/dl-alpha-tocopherolacetate/dl-alpha-tocopherolacetat) 131 mg
C 60mg