https://www.carnis.nl/geperste-brokken/brok-zalm/analyse/_465____NL
Zoeken
 

Analyse:

Ruw eiwit 23.0 %
Ruw vet 12.0 %
Vocht 10.0 %
Ruwe as 5.8 %
Ruwe celstof 4.0 %
Calcium 1.0 %
Fosfor 0.8 %

Sporenelementen (toegevoegd/ kg):

Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 6.94 mg
Zinkoxide 75 mg
Fe chelaat van aminozuren gehydrateerd 50 mg
Mangaan (Mangaan(II)oxyde) 35 mg
Kobalt (Cobalthydroxidecarbonaat monohydraat) 3.00 mg
Kaliumjodide 1.50 mg
Natriumseleniet 0.45 mg
Anti-oxidant (natuurlijk) 250 mg

Vitaminen (toegevoegd/kg):

A 15.000 IE
D3 1.500 IE
E (dl-alfa-tocopherolacetaat/dl-alpha-tocopherolacetate/dl-alpha-tocopherolacetat) 150,02 mg
C 75,70 mg