Zoeken
 

Carnis® de basis voor een gezonde levensstijl!

Natuurlijk ontstaan vanuit de passie voor dieren en hun gezondheid. Voor honden en katten van alle leeftijden en bij diverse gevoeligheden, bieden wij een passende voeding.

Ons assortiment bestaat uit droogvoeding, vers vlees, gestoomde worsten, natuurlijke snacks en supplementen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor diverse verzorgende shampoos en sprays, hydraterende conditioners en verfrissende parfums.

Meer over ons

Klanten aan het woord

Goede ontlasting en een prachtige vacht!

Na een jaar van alles te proberen om goede ontlasting te bewerkstelligen bij onze jonge flatcoat; via een vriendin bij Carnis uitgekomen en helemaal goed gekomen! Nog een pluspunt: zijn vacht glimt enorm!

Baasje van Cooper
Goede ontlasting en een prachtige vacht!

Heel tevreden!

Zo blij met Carnis! Bodhi is best een kieskeurige eter. Sinds hij de brokken van Carnis heeft, eet hij eindelijk weer goed zijn bak leeg! Daarnaast krijgt hij ook Carnis gestoomde worst. Zijn favoriete maaltijd van de dag 🤩 Als extra doe ik een beetje zalmolie en zeewier over het voer. Wij zijn dus heel tevreden over de Carnis producten en ze hebben nog zo veel meer! Zoals natuurlijke trainers die handig zijn tijdens het wandelen en kauwsnacks waar hij even zoet mee is. Zo fijn dat ze een uitgebreid assortiment hebben!

Anja Meijer
Heel tevreden!

Een aanrader!

Super tevreden over Carnis! Mijn katten vinden het voer heerlijk, vooral de zalm variant. Ook smullen ze van de ruime keuze aan snacks. Wij raden Carnis zeker aan!

Roxanne Breuer
Een aanrader!

Onweerstaanbaar lekker!

Onze honden zijn gek op de producten van Carnis. Ze hebben een mooi brede lijn van producten en alles valt hier in de smaak. Iedere dag krijgen de honden de geperste brokken met zalmolie en af en toe een kauwsnack. De kleine snacks zijn daarnaast ideaal om mee te trainen 👌🏼 de honden eten uit een anti-schrokbak omdat ze de brokken zo lekker vinden, dat ze deze zo snel mogelijk willen opeten 😂 Tevreden honden = tevreden baasjes 🙌🏼

Rianne Oosterhuis
Onweerstaanbaar lekker!

Niks anders meer dan Carnis!

Al langere tijd bleef Bailey regelmatig hoesten, het was zo erg, dat het net leek alsof er een volwassen man aan het hoesten was. Ik was hier al voor naar de dierenarts geweest, maar pas bij een andere dierenarts werd het duidelijk dat, zijn bronchiën opgezet waren. Kortom, Bailey heeft kattenastma! Uit onderzoek bleek dat hij allergisch was voor graan en Zalm. Na lang zoeken naar goede voeding, herinnerde ik me dat de Cattery waar ik Bailey gekocht had graanvrij voer gaf. Zo kwam ik bij Carnis terecht. Sinds ik Carnis geef, hoest Bailey niet meer en is zijn vacht zachter en mooier geworden. Zelfs mijn andere kat Nougat heeft minder last van haar maag.

Melissa de Vries
Niks anders meer dan Carnis!

Gezond genieten!

Onze honden smullen nu al een aantal jaren de brokken van Carnis. Iedere dag een goede maaltijd vol vitamines en mineralen welke met smaak wordt verorberd. Honden zitten goed in het vacht en blijven mooi op goed gewicht. Medewerkers van Carnis ook erg goed in het geven van advies. Wij gebruiken ook de verzorgingsproducten van Carnis en knabbels en trainers. Topproducten!

Linda Blokzijl
Gezond genieten!

Vanaf dag 1 een succes!

Mijn rode Maine Coon, Mr. T, is gek op de XL kattenbrokken. Al sinds hij 8 maanden was krijgt hij Carnis kattenvoeding. Bij andere voeding bleef zijn ontlasting niet stabiel, maar Carnis was vanaf dag 1 een succes. Er zitten alleen natuurlijke ingrediënten in, hij vindt het heerlijk, zijn vacht ziet er mooi uit en na ruim 3 jaar zijn zijn tanden nog helemaal vrij van tandsteen!

Nikki
Vanaf dag 1 een succes!