https://www.carnis.nl/nl/advies-en-informatie/carnis-vers-vlees
Zoeken
 

Carnis® Vers Vlees voeding, een bewuste keus. 

Carnis® Vers Vlees voeding is een diepvries vers vlees voeding ( volgens de prooidier methode ) voor uw hond en bestaat enkel uit hoogwaardige dierlijke ingrediënten, welke afkomstig zijn van dieren die goedgekeurd zijn voor de menselijke consumptie.

De complete lijn bestaat uit 9 verschillende vleessoorten of combinaties, zodat u uw hond regelmatig een andere maaltijd kunt geven. Natuurlijk vindt uw hond dat heerlijk, maar dit heeft ook een belangrijke functie. Alle vleessoorten bevatten hun eigen voedingstoffen en aminozuren, door deze regelmatig te wisselen voorkomt u tekorten van bepaalde voedingstoffen bij uw hond.

Carnis vers vlees

In alle vleessoorten gebruiken we alleen de ingredienten van het betreffende dier zelf.

Runder- en paardenbotten kunnen wij niet vermalen tot poeder, deze zijn hier te hard voor, daardoor bevatten onze mixen Rund en Paard , een lager calcium gehalte dan de mix Kip/Rund, Eend, Kalkoen/Eend, Kip/Pens en Zalm/Kip. Hierin worden namelijk karkassen als calciumbron verwerkt.

De samenstelling van CVV  Eend, Konijn en Paard zijn dan ook uitstekend geschikt voor diegene die een eliminatie dieet moeten volgen.

CVV Pancreas is onze nieuwste aanvulling in onze lijn, maar wanneer gebruik je deze?Natuurlijk bij dieren waar EPI gediagnosticeerd is. Maar er is een nog veel grotere groep honden die met de pancreas geholpen kunnen worden namelijk dieren die niet echt ziek zijn maar onverklaarbare ziekteverschijnselen hebben, dieren die onderzocht zijn en geen afwijkingen en/of parasitaire besmettingen hebben of gewoon niet lekker in hun vel zitten en de ontlasting niet consequent stevig is.
Grote kans dat de alvleesklier wat uitgeput is of beschadigd door eigen enzymen en geen herstel kans krijgt. Voor deze dieren kan het tijdelijk geven van Carnis pancreas een enorme verbetering in gezondheid geven omdat Carnis pancreas de alvleesklier ontlast en deze de tijd krijgt om te herstellen. CVV Pancreas niet aan gezonde honden geven.

Carnis® gebruikt in zijn Vers Vlees samenstellingen:

  • geen granen
  • geen bindmiddelen
  • geen kleurstoffen
  • geen smaakstoffen
  • geen groenten
  • geen premix

Leverbaar in 200, 500 en 1000 grams worsten.