https://www.carnis.nl/nl/carnis-snacks-speciaal-voor-echte-lekkerbekken/n70c29
Zoeken
 

“Ieuw, geef je dat echt aan Boots?! Er zitten nog haren op! “ Terwijl mijn nichtje nog staat te gruwelen bij het idee dat mijn hond zich tegoed doet aan Flappie zijn rechteroor, geniet Boots met volle teugen van een konijnenoor met haar. Boots is blij dat ik eindelijk weer de harige variant voor hem heb meegenomen, want die kale oren vond hij het net niet. Intussen open ik de snack trommel en laat zien dat er ook eendenpootjes in zitten. Voordat mijn nichtje denkt dat ik echt compleet gestoord ben geworden, besluit ik wat tekst en uitleg te geven.

Veel dieren worden gebruikt voor het vlees. We kunnen de rest van het dier dan weggooien, maar dat zou toch eeuwig zonde zijn. De honden zijn er gek op en het is nog gezond ook, wat wil je nog meer?

Bij Carnis is alleen de beste kwaliteit goed genoeg. Al onze snacks komen dan ook van Nederlandse of Duitse bodem. Op deze manier kunnen we controle houden en kwaliteit garanderen en weten we zeker dat er in het droog procedé geen chemie bij komt kijken. Al onze snacks zijn 100% natuurlijk en bevatten 0% toevoegingen. De meeste snacks bestaan ook nog eens uit slechts één dierlijke eiwitbron. Ideaal voor honden die slecht reageren op bijvoorbeeld kip of rund. Bij Carnis is de keuze dan nog altijd reuze. Denk aan paard, konijn, lam, eend, hert, geit, fazant, geit etc. En dan heb ik het nog niet eens over de onderzeeërs gehad. Houdt de hond wel van een visje? Ook dan ben je bij Carnis aan het juiste adres.

Zelfs de Carnis snacks die bewerkt worden tot een bolletje, strip of staafje bestaan uit 100% vlees of vis. Dit soort snacks spreken mijn nichtje meer aan. Als je niet meer kunt zien wat het is geweest, dan is het ineens een stuk minder spannend. Ideaal als je de hond wel op een verantwoorde manier wilt laten genieten van gezonde snacks, maar je wilt niet tegen het onderstel van een kip aankijken of je wordt onpasselijk van de kraalogen van een spiering.

Boots maakt het niet uit. Een pootje of een nek. Een oor of een vleesstrip, het gaat er allemaal in als koek. Met als groot verschil dat dit een stuk gezonder voor hem is!