Zoeken

Kauwsnacks

Voor zowel lang kauwplezier voor je hond of om hem te belonen, hebben wij een ruime keuze in kauwsnacks in ons assortiment. De kauwsnacks zijn van uitsluitend goede kwaliteit en bevatten enkel natuurlijke ingrediënten. Daarnaast maken we gebruik van rest- en bijproducten om verspilling tegen te gaan. Om honden van elke leeftijd en grootte een passende snack te kunnen bieden, maken we gebruik van verschillende dierlijke eiwitbronnen en zijn er snacks in diverse formaten en hardheden. Zo is er voor de matige tot fanatieke kauwer een snack op maat.

Natuurlijke reiniging van het gebit

Door het kauwen op een kauwsnack wordt het gebit van je hond op een natuurlijke wijze gereinigd. Kauwen stimuleert de speekselaanmaak en draagt daarmee bij in het voorkomen van de vorming van tandplak.

Rustgevend

Naast het feit dat jouw hond een kauwsnack vaak erg lekker vindt, kan het kauwen op zo'n snack ook nog eens rustgevend en stress verlagend werken. Tijdens het kauwen worden namelijk de gelukshormonen endorfine en dopamine aangemaakt, welke zorgen voor een goed gevoel. Daarnaast gaat het ook nog eens verveling tegen!

Kauwen onder toezicht

Of je hond nou nog een pup is of al volwassen, bij het kauwen op een kauwsnack is het altijd belangrijk om toezicht te houden. Het kan zomaar gebeuren dat je hond zich verslikt of bezeert. Zonder jouw hulp kan dat zeer nare gevolgen hebben. Geef je hond daarom nooit een kauwsnack als hij alleen thuis moet blijven!

Zoek een verkooppunt

Belangrijkste kenmerken

  • Natuurlijk
  • Europese oorsprong
  • Goede kwaliteit
  • Smakelijk
  • Diverse formaten en hardheden
  • Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
Terug naar overzicht

Kabeljauwhuid

Carnis kabeljauwhuid is een mager tussendoortje van smakelijke kabeljauw. 100% natuurlijk en speciaal voor de echte visliefhebber. Stimuleert het natuurlijke kauwgedrag.

Verkrijgbaar in verschillende varianten. Vraag er naar bij jouw Carnis verkooppunt.

Naast kauwsnacks van kabeljauw, vind je in ons assortiment ook kauwsnacks van zalm, platvis, schol, rode mul, stokvis, wijting en witvis.

Konijnenhuid

Carnis konijnenhuid is een 100% natuurlijke kauwsnack voor je hond. Licht verteerbaar en zeer smakelijk. Kauwen stimuleert de speekselaanmaak, wat bijdraagt in het voorkomen van tandsteen.

Verkrijgbaar in verschillende varianten. Vraag er naar bij jouw Carnis verkooppunt.

Naast konijnenhuid vind je in ons assortiment ook kauwsnacks van runderhuid, lamshuid, kamelenhuid, paardenhuid, reehuid en geitenhuid.

Himalaya Kaasstaaf

De Carnis Himalaya kaasstaaf is gebaseerd op een eeuwenoud Nepalees recept uit de Himalaya. Handgemaakt op basis van een tradionele methode is deze kauwsnack een echte verwennerij. Geschikt voor de echte kauwliefhebbers.
 
Wanneer er een klein droog stukje van de kaasstaaf is overgebleven, plaats dit dan in het midden van de magnetron op de hoogste stand voor ongeveer 30 seconden. Het stukje zal in grootte verdubbelen. Als het stukje niet groter wordt, herhaal het dan nog eens voor 10/15 seconden. Daarna minimaal 2 minuten laten afkoelen en je hond kan genieten van een heerlijk krokante snack!

Verkrijgbaar in 50, 70 en 100 gram.

Konijnenoren met haar

Carnis konijnenoren met haar zijn een lichtverteerbare, magere kauwsnack. Door kauwen wordt de speekselaanmaak gestimuleerd en dat helpt mee in het voorkomen van tandsteen. Doordat de oren behaard zijn, zorgt dit voor een extra reiniging van het gebit. 100% natuurlijk. Heerlijk tussendoortje en geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden.

Naast konijnenoren met haar vind je in ons assortiment ook buffeloren en reeoren met haar.

Kamelenhuid

Carnis kamelenhuid is de ideale kauwsnack voor de fanatieke kauwer. De harde kamelenhuid zorgt ervoor dat je hond zijn tanden goed moet gebruiken. Verkrijgbaar in meerdere formaten.

Naast kamelenhuid vind je in ons assortiment ook kauwsnacks van runderhuid, lamshuid, konijnenhuid, paardenhuid, reehuid en geitenhuid.

Buffeloren

Carnis buffeloren met schelp zijn grote oren voor extra kauwplezier. De smakelijke kauwsnack is 100% natuurlijk.

Naast buffeloren, vind je in ons assortiment ook lamsoren, konijnenoren, geitenoren en reeoren.

Runderhuid

Carnis runderhuid is bij uitstek geschikt voor de echte kauwer. Een smakelijke kauwsnack van 100% rund. Verkrijgbaar in verschillende formaten.

Naast runderhuid vind je in ons assortiment ook kauwsnacks van konijnenhuid, lamshuid, kamelenhuid, paardenhuid, reehuid en geitenhuid.

Runderluchtpijp

De Carnis runderluchtpijp is een stevige kauwsnack voor je hond. Door de holle binnenkant is het mogelijk om deze te vullen met bijvoorbeeld vers of gestoomd vlees. Dit zorgt voor een extra uitdaging. Naast hele luchtpijp, vind je in ons assortiment ook luchtpijp stukjes. Vraag er naar bij jouw Carnis verkooppunt.

Naast runderluchtpijp, vind je in ons assortiment ook lamsluchtpijp en paardenluchtpijp.

Lamshuid

Carnis lamshuid is een lichtverteerbare kauwsnack voor je hond. Zeer geschikt voor de gevoelige hond. Door het kleinere, dunnere formaat ideaal voor kleine tot middelgrote hondenrassen.

Naast lamshuid, vind je in ons assortiment meerdere lam kauwsnacks. Vraag er naar bij het Carnis verkooppunt bij jou in de buurt!