Zoeken

Supplementen

Net als bij mensen is het voor honden belangrijk om genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen. Een gezonde hond haalt deze vitamines en mineralen uit de dagelijkse, volledige voeding. Toch zijn er honden die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld bij een lage weerstand of om bij te dragen aan een gezonde huid en vacht. Speciaal voor die honden hebben wij een aantal natuurlijke supplementen.

Ons assortiment bestaat uit:

  • Cranberrypoeder
  • Glucosamine en Chondroitine Complex
  • Groenten Selectie
  • Vloeibaar schapenvet
  • Wortelmeel
  • Zalmolie
  • Zeewier
Zoek een verkooppunt

Belangrijkste kenmerken

  • Natuurlijk
  • Geschikt voor honden van alle leeftijden
  • Te geven in combinatie met de dagelijkse maaltijd
Terug naar overzicht

Zeewier

Van nature een rijke organische bron van gemakkelijk opneembare mineralen, sporenelementen, vitaminen en aminozuren. Het toevoegen van zeewier aan de dagelijkse voeding kan de algehele stofwisseling bevorderen. Zeewier kan een positief effect hebben op de pigmentatie van de huid en vacht en kan de samenstelling van het speeksel beïnvloeden, zodat vorming van tandsteen kan worden voorkomen.

Wortelmeel

Bevat veel betacaroteen, welke door het lichaam omgezet wordt in vitamine A, een vitamine die niet automatisch aangemaakt wordt bij honden. Het is positief voor het gezichtsvermogen, draagt bij aan een normale werking van het afweersysteem en kan helpen bij het gezond houden van huid en vacht.

Cranberry

Kan een positieve invloed hebben op o.a. de urinewegen, een gezonde blaaswerking, tand en tandvlees en een gezonde bloedsomloop. De cranberry is van nature zeer zuur en daardoor kan er een milieu ontstaan, waarin ongewenste organismen niet kunnen groeien. Het is tevens een krachtige antioxidant.

Groenten Selectie

Een mix van gedroogde erwten, wortel, broccoli, peterselie en rode bieten, als aanvulling op de dagelijkse diepvries vleesmaaltijd. Onze groenten selectie is geëxtrudeerd. Dit zorgt ervoor dat de groenten ontsluiten en zo optimaal verteerd kunnen worden door het maag-/darmkanaal.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 18%, Ruw vet 2%, Ruwe as 5%, Ruwe celstof 8%, Vocht 10%

Zalmolie

Een olie afkomstig van duurzaam gekweekte zalm uit Schotland. Het bevat een ruime hoeveelheid aan omega 3 en 6 vetzuren. Dit kan zorgen voor een betere vertering en een gunstige invloed hebben op hart- en bloedvaten. Daarnaast kan het bijdragen aan een gezonde huid en vacht en positieve gewrichtsfunctie.

Vloeibaar schapenvet

Kan bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Daarnaast kan het ondersteuning bieden voor een gezonde darmflora, versterking van het immuunsysteem en bescherming van hart en bloedvaten.

Glucosamine en Chondroitine Complex

Een mix van Glucosamine, Chondroïtine, MSM, Ipriflavonen, Boswelia, Harpagophytum (Duivelsklauw), Heermoes, Vitamine C en Mangaan.