Zoeken

Supplementen

Net als bij mensen is het voor katten belangrijk om genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen. Een gezonde kat haalt deze vitamines en mineralen uit de dagelijkse, volledige voeding. Toch zijn er katten die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld bij een lage weerstand of om bij te dragen aan een gezonde huid en vacht. Speciaal voor die katten hebben wij een aantal natuurlijke supplementen.

Ons assortiment bestaat uit:

  • Cranberrypoeder
  • Glucosamine en Chondroitine Complex
  • Groentemix
  • Zalmolie
  • Zeewier
Zoek een verkooppunt

Belangrijkste kenmerken

  • Natuurlijk
  • Geschikt voor katten van alle leeftijden
  • Te geven in combinatie met de dagelijkse maaltijd
Terug naar overzicht

Cranberry

Kan een positieve invloed hebben op o.a. de urinewegen, een gezonde blaaswerking, tand en tandvlees en een gezonde bloedsomloop. De cranberry is van nature zeer zuur en daardoor kan er een milieu ontstaan, waarin ongewenste organismen niet kunnen groeien. Het is tevens een krachtige antioxidant.

Verkrijgbaar in 200 en 600 gram.

Zeewier

Van nature een rijke organische bron van gemakkelijk opneembare mineralen, sporenelementen, vitaminen en aminozuren. Het toevoegen van zeewier aan de dagelijkse voeding kan de algehele stofwisseling bevorderen. Zeewier kan een positief effect hebben op de pigmentatie van de huid en vacht en kan de samenstelling van het speeksel beïnvloeden, zodat vorming van tandsteen kan worden voorkomen en reeds bestaande afzettingen worden opgelost.

Verkrijgbaar in 250 en 750 gram.

Groentemix

Als aanvulling te geven naast/in combinatie met diepvries vlees. Bestaande uit gedroogde erwten, wortel, broccoli, peterselie en rode bieten.

Verkrijgbaar in 800 gram en 5 kg

Glucosamine en Chondroitine Complex

Een mix van Glucosamine, Chondroïtine, MSM, Ipriflavonen, Boswelia, Harpagophytum (Duivelsklauw), Heermoes, Vitamine C en Mangaan.

Verkrijgbaar in 250 en 700 gram.

Zalmolie

Een olie afkomstig van duurzaam gekweekte zalm uit Schotland. Het bevat een ruime hoeveelheid aan omega 3 en 6 vetzuren. Dit kan zorgen voor een betere vertering en een gunstige invloed hebben op hart- en bloedvaten. Daarnaast kan het bijdragen aan een gezonde huid en vacht en positieve gewrichtsfunctie.

Verkrijgbaar in 500 ml en 1 l.