https://www.carnis.nl/nl/over-ons/ervaringen
Zoeken
 

Over ons

Ervaring delen

Hier kunt u uw ervaring achter laten en delen met andere bezoekers. Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Bericht plaatsen

Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
J.oudhuis
1872021
Chico,onze Hong heeft problemen met zijn darmen.op verzoek van d.a krijgt hij al een jaar eendenworst.mooi rood en sappig.hij is er gek op.nu sinds onze laatste bestelling is er wat veranderd .de worst is anders van kleur,zie er witte stukjes in,en chico eet het niet.we hebben er 30 besteld,en geen ervan is zoals we gewend waren.grouwe kleur,stug vlees,ruikt anders.datum en alles is goed,maar kan alles weggooien,omdat ik het elke dag probeer.ons verkooppunt in wildervank heeft contact met carnin gehad,maar carnin zegt er niks mee te doen.wel raar dit.koop het allang,en nooit eerder gehad.het rare is dat chico het niet eet.nu hebben we een probleem,en moeten we op zoek naar ander voer.jammer.
Annouk Fennis
2212020
Sinds 2008 fok ik (Annouk Fennis) met Ragdolls, een katten ras dat ook wel de hond onder de katten rassen wordt genoemd.
In die jaren heb ik vele merken voer voor langere periodes bij mijn katten uit geprobeerd. Acana, Orijen, RoyalCanin (Ragdoll en sensitieve), Taste of the Wild, Sanabelle, Applaws, Power of Nature , Essential the Jaguar Cat en ga zo maar door. Zelfs Hill’s Z/D voor katten met huidproblemen door voedsel allergie, overigens ook zonder positief resultaat op de huidproblemen.
Helaas bleef bij al die merken de ontlasting met regelmaat wat slappig. Bij een enkel merk zag ik wel iets verbetering maar niet noemenswaardig. Tot ik overging op Carnis, toen zag ik een dusdanige verbetering in de ontlasting, daar werd ik pas echt vrolijk van.

Met een vrolijke kopstoot van de Ragdolls bij cattery AllWeNeedIs
www.boerderijdierenplezier.nl
2432018
Leuke producten en ook nog eens gezond voor onze vier voeters.
ook veel positieve berichten van onze klanten ;-)