https://www.carnis.nl/nl/vers-vlees-mix-doos-cvv-24-x-200g/a1381
Zoeken
 

Verkooppunten

Bent u consument? Zoek dan hier een verkooppunt.

Verkooppunten

Dealer worden?          ( geen verkoop aan consumenten )

Wilt u dealer worden? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Toon lijst
CARNIS

Vers Vlees mix doos (CVV) 24 x 200g

Artikelnummer 8718469540167
Adviesprijs per stuk incl. btw.
Adviesprijs per colli excl. btw.
Uw prijs per colli excl. btw.
Omschrijving
Voedingsadvies
Hygiëne voorschrift

Inhoud mix doos 200 gram:

4 x Eend 200 gram

4 x Paard 200 gram

6 x Konijn 200 gram

4 x Zalm/kip 200 gram

6 x Kip 200 gram

Voedingsadvies:

Een aanvullend voer is enkel ter aanvulling van het hoofdvoer. Het voer bevat dan ook niet alle noodzakelijke voedingsstoffen die een hond nodig heeft voor zijn dagelijkse behoefte. Wij adviseren om maximaal 20% aan de hoofdmaaltijd toe te voegen.

Bewaaradvies:

Koelkast 24 uur, Diepvries -18°C zie houdbaarheidsdatum. Ontdooien in de koelkast, om kamertemperatuur serveren, na ontdooien niet opnieuw invriezen. 

HYGIËNEVOORSCHRIFTEN  RAUWE VOEDING HOND EN KAT

Rauwe voeders bevatten van nature verschillende bacteriën. Voor gezonde dieren zijn deze bacteriën normaal gesproken niet ziekmakend. Voor mensen, vooral jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand, kunnen deze bacteriën mogelijk wel tot problemen leiden.

Het is daarom belangrijk om op de juiste manier met rauw voer om te gaan. Om diepvriesproducten op de juiste manier te bewaren en te ontdooien dien je de onderstaande hygiënevoorschriften in acht te nemen:

 • Na aankoop van uw diepvries vlees, dit zo snel mogelijk thuis in uw vriezer opbergen.
 • Nooit ontdooide vers vlees worsten opnieuw invriezen.
 • Bewaar de diepvries voeding in een afgesloten verpakking in de diepvries bij - 18°C. Wanneer het product in aanraking komt met lucht, dan kan het product langzaam uitdrogen en vermindert de voedingswaarde.
 • Ontdooi de diepvries voeding in een lekvrije en afsluitbare bak in de koelkast, zodat het niet in aanraking komt met jouw eigen voedsel. Het is aan te raden om aparte bakken aan te schaffen voor het bewaren van het vlees, waar geen eigen producten meer inkomen.
 • Haal de bak met diepvries voeding een half uur van te voren uit de koelkast, zodat je het op kamertemperatuur aan je hond of kat kan aanbieden.
 • Bewaar het vlees niet langer dan 2 dagen in uw koelkast, mocht een kiloverpakking teveel zijn voor 2 dagen, verdeel de worst dan in meerdere porties, wanneer je deze ontvangt en vries ze daarna in.
 • Als jouw huisdier het rauwe voer niet binnen een uur heeft opgegeten, gooi het dan weg, ook de eventuele restjes.
 • Voorkom kruisbesmettingen en was alles, ook uw handen,  wat in aanraking is gekomen met het rauwe voer goed af met warm water en afwasmiddel of een desinfectiemiddel. 
 • Hoe hoger de omgevingstemperatuur waar het voer staat, hoe sneller de bacteriën zich zullen vermeerderen. Geef jouw huisdier het rauwe voer in een koele ruimte en uit de zon. 
 • Zorg ervoor dat er geen vliegen in de buurt van het rauwe voer kunnen komen. Vliegen kunnen bacteriën verspreiden.
 • Zorg ervoor dat er geen kleine kinderen in de buurt van het rauwe voer kunnen komen. 
 • Laat uw hond of kat u niet in het gezicht likken.