Zoeken

Beloningssnacks

Als smakelijk tussendoortje, voor onderweg of tijdens de (puppy)cursus kun je gebruikmaken van onze beloningssnacks om je hond mee te belonen en verwennen. De beloningssnacks zijn gemaakt van verschillende dierlijke eiwitbronnen, 100% natuurlijk en verkrijgbaar in meerdere formaten en hardheden. Zo hebben we o.a. softies: zachte, luchtige trainers, (mini) blokjes: knapperige trainers voor zelfs de allerkleinste honden, gedroogde visjes, vleesstrips en worstjes. Stuk voor stuk onweerstaanbaar lekker!

Hersenwerk

Onze trainers zijn ideaal te gebruiken in hondenpuzzels en snuffelmatten. Je verstopt de trainers tussen de slierten van de snuffelmat of in een puzzel en je hond moet ernaar op zoek. Dit heet hersenwerk. Met hersenwerk geef je je hond een mentale uitdaging en worden zijn zintuigen optimaal gestimuleerd. Daarnaast versterkt het de band tussen jou en je hond en gaat het verveling tegen.

Kun je een keer geen lange wandeling maken of mag je hond (nog) niet zo ver wandelen? Dan is hersenwerk een goed alternatief om je hond toch lekker (mentaal) moe te maken.

Het belonen van je pup

Om je puppy nieuwe dingen aan te leren is het belangrijk om hem te belonen. Door hem te belonen bij het opvolgen van een commando of bijvoorbeeld na het doen van een plas buiten in plaats van in huis, leer je hem dat goede gedrag te herhalen. Het belonen kun je natuurlijk doen door middel van een aai of het spelen met zijn favoriete speeltje, maar het geven van iets lekkers werkt vaak nog net wat beter! Onze beloningssnacks kun je gemakkelijk in je zak of snacktasje stoppen en overal mee naartoe nemen. Zo kun je, waar je ook bent, het goede gedrag van je puppy gelijk belonen.

Hoeveel snacks kun je het beste aan je hond geven?

Hoe lekker je hond de snacks ook vindt, teveel is nooit goed. Wij kunnen immers ook niet ongelimiteerd snoepen. Om te bepalen welke hoeveelheid voor jouw hond genoeg is, kun je gebruik maken van de 10% regel. Hierbij geldt dat 10% van het aantal grammen aan voeding die je dagelijks aan je hond geeft, uit snacks mag bestaan. Uiteraard hoeft dit niet exact te kloppen, maar door je hier ongeveer aan te houden zorg je voor een gezonde balans.

Zoek een verkooppunt

Belangrijkste kenmerken

  • 100% Natuurlijk
  • Europese oorsprong
  • Goede kwaliteit
  • Smakelijk
  • Diverse formaten en hardheden
  • Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
Terug naar overzicht

Softies

Carnis softies zijn zachte stukjes vlees, op basis van hert, paard, gevogelte of rund. Een smakelijke snack, te gebruiken als tussendoortje of beloning tijdens het trainen. 100% natuurlijk.

Mini trainers en blokjes

De Carnis mini trainers en blokjes zijn door het handzame formaat ideaal als beloning tijdens het wandelen of om te gebruiken tijdens het trainen. Ze zijn gemaakt van 100% vlees. Zeer geschikt voor pups en kleine hondenrassen.

Vis trainers

Voor de visliefhebber hebben wij diverse trainers, gemaakt van 100% vis. Kies o.a. uit krokante vissnoepjes, spiering, forel of kabeljauw schijven en zalmhuid stukjes. Kijk voor het volledige assortiment bij een Carnis verkooppunt bij jou in de buurt.

Worstjes

De Carnis worstjes zijn smakelijke worstjes met een stevige bite. Een 100% natuurlijk tussendoortje om je hond mee te verwennen. Verkrijgbaar in de smaken rund, paard, lam en gevogelte.

Vleesstrips

Onze vleesstrips zijn een heerlijk tussendoortje gemaakt van 100% vlees. Ook zijn ze ideaal om mee te trainen, want je breekt ze eenvoudig in stukjes. Met maar liefst 12 verschillende smaken, hebben we voor elke hond een geschikte variant. Jum!