Zoeken

Droogvoeding

Om bij te dragen aan een goede gezondheid van jouw kat, hebben we een complete voeding ontwikkeld die naast een onweerstaanbare smaak, ook alle ingrediënten bevat die jouw kat nodig heeft. In ons assortiment vind je vier varianten droogvoeding: Kitten, Classic, Zalm en Adult XL. De voeding is hiermee breed inzetbaar voor zowel kittens als volwassen katten en zelfs voor de grotere rassen.

Hoogwaardige grondstoffen

Bij het ontwikkelen van de voeding maken we enkel gebruik van hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen, zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarnaast zit er in de voeding alleen vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie, maar daar niet voor wordt gebruikt vanwege uiterlijk of simpelweg vanwege het gebrek aan vraag de hier naar.

Gezond gewicht

Alle brokken bevatten cellulose. Dit stimuleert een goede vertering en zorgt daarnaast ook voor een langdurig verzadigd gevoel. Zo is het eenvoudiger om jouw kat op een gezond gewicht te houden, maar is daarmee ook ideaal voor katten met overwicht. Ook ondersteunt het het verwijderen van haren uit het verteringssysteem die door de kat zijn ingeslikt. Hierdoor worden er minder haarballen uitgespuugd, maar worden deze meegenomen in de dagelijkse ontlasting.

Met taurine

Het is belangrijk dat jouw kat taurine binnenkrijgt via de voeding. Dit essentiële aminozuur wordt namelijk niet standaard aangemaakt door het lichaam. Taurine heeft een positief effect op het gezichtsvermogen en de hartspier en zorgt daarnaast voor een goede spijsvertering.

Belangrijkste kenmerken

  • Geproduceerd op Nederlandse bodem
  • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten en toegevoegde vitamines en mineralen
  • Licht verteerbaar
  • Graanvrije receptuur
  • Vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen
  • Anti-Haarbalformule
  • Smakelijk

Terug naar overzicht

Smaken

Lam's smaak
Kip smaak
Zalm smaak
Konijn smaak