Zoeken

Snacks

Als smakelijk tussendoortje om je kat mee te verwennen, kun je kiezen uit onze trainers en kauwsnacks speciaal voor katten. Ze zijn gemaakt van verschillende dierlijke eiwitbronnen, 100% natuurlijk en verkrijgbaar in meerdere formaten en hardheden. Zo hebben we o.a. softies: zachte, luchtige trainers en crunchies: knapperige trainers. Stuk voor stuk onweerstaanbaar lekker!

Hersenwerk

Onze trainers zijn ideaal te gebruiken in kattenpuzzels en snuffelmatten. Je verstopt de trainers tussen de slierten van de snuffelmat of in een puzzel en je kat moet ernaar op zoek. Dit heet hersenwerk. Met hersenwerk geef je je kat een mentale uitdaging en worden zijn zintuigen optimaal gestimuleerd. Daarnaast versterkt het de band tussen jou en je kat en gaat het verveling tegen.

Kan jouw kat niet naar buiten of is hij wat langer alleen thuis? Dan biedt hersenwerk goede afleiding en uitdaging om je kat lekker (mentaal) moe te maken.

Kauwsnacks

Naast trainers hebben we ook snacks waar je kat wat langer op moet kauwen. Door het kauwen op een kauwsnack wordt het gebit van je kat op een natuurlijke wijze gereinigd. Kauwen stimuleert de speekselaanmaak en draagt daarmee bij in het voorkomen van de vorming van tandplak.

Hoeveel snacks kun je het beste aan je kat geven?

Hoe lekker je kat de snacks ook vindt, teveel is nooit goed. Voor ons is het immers ook niet goed om ongelimiteerd te snoepen. Om te bepalen welke hoeveelheid voor jouw kat genoeg is, kun je gebruik maken van de 10% regel. Hierbij geldt dat maximaal 10% van het aantal grammen aan voeding die je dagelijks aan je kat geeft, uit trainers mag bestaan. Uiteraard hoeft dit niet exact te kloppen, maar door je hier ongeveer aan te houden zorg je voor een gezonde balans.

Zoek een verkooppunt

Belangrijkste kenmerken

  • 100% Natuurlijk
  • Europese oorsprong
  • Goede kwaliteit
  • Smakelijk
  • Diverse formaten en hardheden
  • Vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
Terug naar overzicht

Softy

Zachte, luchtige snack van 100% vlees.

Verkrijgbaar in paard, rund, gevogelte en hert.

Inhoud: 75 gram

Kauwsnacks

Met onze schapen- of runderdarmsticks heeft je kat echt iets om zijn tanden in te zetten!

Voor de natuurlijke tandverzorging.

Inhoud: 50 gram

Vissnacks

Voor de echte visliefhebber hebben we snacks van 100% vis.

Spiering: gedroogde visjes (40 gram)

Viskoekjes: knapperige koekjes in visvorm (75 gram)

Kleine visjes: extra kleine, gedroogde visjes (40 gram)

Crunchy

Krokante snack gemaakt van 100% vlees.

Verkrijgbaar in kip, rund, konijn, lam en eend.

Inhoud: 75 gram